Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Epilepsie - Autismus

Dobrý den,syn 14let trpí epilepsii od 2 let již vystřídalněkolik druhů epileptických záchvatu nález má v čelním a spánkovém laloku.Ale co se mi nezdá jak reaguje na světlo (syn je i autista).Věci které sem píši sem říkala i neuroložce.Dělá u problém přechody stín slunce stín slunce mívá výpadky,když se setkal s CRT televizí bílá barva v tv ho jak popisoval přitahuje a pak má oči přilepené na obrazovce a klebe se od hlavy po pás,nejezdíme autobusem vadí mu blikání obrazu u okýnka když vidí autobus už mu je zle.Má problém se schody nahoru to ještě jde i když jezdící ani ty ale dolu už se nedostanem.Jediné schody kterré dá jsou ty které zná.Prostě jediný prostředek kterým už roky jezdíme je vlak jinak chodíme pěšky i několik kilometrů.Já si myslím že kluk trpí fotosensitivní epilepsii a neuroložka mi to zas vyvrací.Kluk vypadá zdravě takže má problém aby někdo respektoval jeho problémy na což mě upozornovala i neuroložka že Domča vypadá jak zdravý kluk ale má hodně uro problému.Má obrácenou levou a pravou stranu mozku což sem si nechala povrdit.Vidí zrcadlově píše zrcadlově,Naučil se jak štak číst asi v 5třídě psát umí jen tiskacím,nepřečtě psací písmo ani ho nenapíše.Špatná motorika - ale vadu chůze nemá.Já se citím neskutečně k ničemu protože Dominik je super klukk pomáhá mi s nákupem,rozesmívá mě vypadá opravdu jak normální zdravý kluk jen ty neuro problémy.Učitel chce abych ho já naučila jezdit autobusem.Stále po mě chtějí abych ho naučila něco co nedá ani v mé přítomnosti a já netuším co jim mám stále říkat.Na konci ruku řekne učitel at přemýšlíme kam půjdou děti do učení že Domča by mohl na kuchař čísník ale on nezná hodnotu peněz mami kolik je 50kč já tj je 5 10kč.Nevím si už rady na jedné straně zdravotní problémy a na druhé straně lidi který chtěj po mě zázraky a já je neumím.

Odpovědi na otázku